У цяперашні час ААТ «Тураўскі малочны камбінат» - сучаснае высокатэхналагічнае прадпрыемства па вытворчасці полутвёрдых і мяккіх сыроў еўрапейскіх гатункаў, абсталяванае найноўшым высокапрадукцыйным абсталяваннем вядучых італьянскіх і іншых еўрапейскіх кампаній. Максімальная аўтаматызацыя тэхналагічных працэсаў дазваляе вырабляць высакаякасны па ўсіх параметрах прадукт.
На камбінаце дзейнічаюць строгі санітарны і тэхналагічны рэжымы, укаранёны сістэмы менеджменту бяспекі і якасці вытворчасці харчовых прадуктаў. На перапрацоўку паступае малако толькі вышэйшага гатунку і гатункі «экстра». Вытворчасць прадукцыі ажыццяўляецца па лепшых італьянскіх тэхналогіях, якія адказваюць усім патрабаванням і нормам Еўрасаюза, забяспечваецца глыбокая перапрацоўка сыравіны.
У асартыментны пералік прадукцыі ААТ «Тураўскі малочны камбінат» уваходзяць сыры вядомых еўрапейскіх гатункаў «мацарэла», «скаморца», «правола», «маскарпонэ», «рыкота», сметанковы сыр «крэмчыз». Акрамя гэтага, тэхнолагі прадпрыемства распрацоўваюць сыры ўласных рэцэптур па сусветна вядомай тэхналогіі Паста Філата.
Густ і выдатную якасць сыроў з Турава ўжо паспелі ацаніць як беларускія, так і замежныя пакупнікі. Пазнаёміцца з вытворчасцю і лепей даведацца сакрэты найсмачных суровы можна на вытворчай экскурсіі на ААТ «Тураўскі малочны камбінат».