На ферме займаюцца не толькі гадоўляй, але і ўласным гатаваннем найсмачнага далікатэсу з філе слімака. Усе стравы, якія маюцца ў меню фермы можна прадэгуставаць адразу пасле экскурсійнай часткі.
Як вядома, слімакі - любы далікатэс у Францыі і шмат якіх іншых краінах. Мяса фермерскіх бруханогіх далікатнае, сакавітае і, вядома, карыснае. Не ўтрымвае халестэрыну і складаецца больш чым на 90% з бялку.
Работнікі фермы працуюць, каб кожны гурман мог нацешыцца гэтым павабным густам. Малюскі прыўнясуць у рацыён нотку арыгінальнасці і свежасці. Яны вельмі лёгка засвойваюцца і насычаюць энергіяй на доўгі час.