Бульбяная бабка

вярнуцца да артыкула Гастранамічныя туры ў Беларусь
Potato babka

Бульбяная бабка – гэта традыцыйная беларуская страва з цёртай бульбы са смажаным салам, мясам і цыбулей, якiя запечаны ў духоўцы. Дадзеная страва належыць беларускай кухні, але таксама папулярна і сярод літоўскіх страў пад назвай «кугеліс». Бабка традыцыйна падаецца гарачай са смятанай альбо малаком.

Як і для іншых страў, тут таксама можна праявіць фантазію падчас гатавання. Да прыкладу, дадаць грыбы (свежыя ці сухія) альбо нятлустае мяса, ці тое і другое разам.

Паспрабаваць стравы нацыянальнай беларускай кухні Вы можаце падчас адной з экскурсій, арганізаванай турыстычным прадпрыемствам «Аўтаматызаваныя тэхналогіі турызму», далучыўшыся да групавой экскурсіі або заказаўшы індывідуальную экскурсію для вашай сям'і, сяброў, калег.

Графік экскурсій

Заяўка на арганізацыю тура

Жадаеце ўсталяваць PWA

favicon

Ekskursii.by

browser icon

Google Chrome