Бульбяная бабка

вярнуцца да артыкула Гастранамічныя туры ў Беларусь
Potato babka

Бульбяная бабка – гэта традыцыйная беларуская страва з цёртай бульбы са смажаным салам, мясам і цыбулей, якiя запечаны ў духоўцы. Дадзеная страва належыць беларускай кухні, але таксама папулярна і сярод літоўскіх страў пад назвай «кугеліс». Бабка традыцыйна падаецца гарачай са смятанай альбо малаком.

Як і для іншых страў, тут таксама можна праявіць фантазію падчас гатавання. Да прыкладу, дадаць грыбы (свежыя ці сухія) альбо нятлустае мяса, ці тое і другое разам.

Паспрабаваць стравы нацыянальнай беларускай кухні Вы можаце падчас адной з экскурсій, арганізаванай турыстычным прадпрыемствам «Аўтаматызаваныя тэхналогіі турызму», далучыўшыся да групавой экскурсіі або заказаўшы індывідуальную экскурсію для вашай сям'і, сяброў, калег.

Графік экскурсій

Заяўка на арганізацыю тура