Салат Беларускі

вярнуцца да артыкула Гастранамічныя туры ў Беларусь
Салат Беларускі

Салат «Беларускі» - гэта беларуская страва, якая з'явілася адносна нядаўна, аднак створана ў традыцыях нацыянальнай кухні. У аснове салата ляжаць прадукты, якія з даўніх часоў выкарыстоўваліся ў шматлiкіх беларускіх рэцэптах: лясныя грыбы, печань, цыбуля, салёныя агуркі.

У сувязі з тым, што клiмат Беларусі станоўча ўплывае на рост грыбоў, то грыбныя салаты на стале ў беларусаў ёсць амаль на кожнае свята.

Салат «Беларускі» мае такую спецыфіку, што яго можна гатаваць як на святы, так і штодня.

Паспрабаваць стравы нацыянальнай беларускай кухні Вы можаце падчас адной з экскурсій, арганізаванай турыстычным прадпрыемствам «Аўтаматызаваныя тэхналогіі турызму», далучыўшыся да групавой экскурсіі або заказаўшы індывідуальную экскурсію для вашай сям'і, сяброў, калег.

Графік экскурсій

Заяўка на арганізацыю тура

Жадаеце ўсталяваць PWA

favicon

Ekskursii.by

browser icon

Google Chrome