Кулага

вярнуцца да артыкула Гастранамічныя туры ў Беларусь
Кулага

Кулага – гэта беларуская салодкая страва, якая складаецца са свежых ягад, мёду і мукі. Для гатавання могуць выкарыстоўвацца чарніка, брусніка, рабіна, каліна, а таксама маліна.

Кулага звычайна падаецца халоднай, з блінамі, белым хлебам і малаком.

У Беларусі гэта страва традыцыйна рыхтавалася на Купалле.

Паспрабаваць стравы нацыянальнай беларускай кухні Вы можаце падчас адной з экскурсій, арганізаванай турыстычным прадпрыемствам «Аўтаматызаваныя тэхналогіі турызму», далучыўшыся да групавой экскурсіі або заказаўшы індывідуальную экскурсію для вашай сям'і, сяброў, калег.

Графік экскурсій

Заяўка на арганізацыю тура

Жадаеце ўсталяваць PWA

favicon

Ekskursii.by

browser icon

Google Chrome