Бульбяныя пызы

вярнуцца да артыкула Гастранамічныя туры ў Беларусь
Бульбяныя пызы

Бульбяныя пызы - гэта нацыянальная беларуская страва, разнавіднасць зразаў, якая спалучае ў сабе бульбяную абалонку і сакавітае мясное начынне. Інакш кажучы, пызы - гэта бульбяныя клёцкі з фаршам.

Пызы падаюцца да стала са смятанай і зелянінай.

У якасці інгрэдыентаў для іх можна выкарыстоўваць бульбу, фарш, тварог, муку, крухмал, цыбулю, яйка, соль і інш.

Паспрабаваць стравы нацыянальнай беларускай кухні Вы можаце падчас адной з экскурсій, арганізаванай турыстычным прадпрыемствам «Аўтаматызаваныя тэхналогіі турызму», далучыўшыся да групавой экскурсіі або заказаўшы індывідуальную экскурсію для вашай сям'і, сяброў, калег.

Графік экскурсій

Заяўка на арганізацыю тура

Жадаеце ўсталяваць PWA

favicon

Ekskursii.by

browser icon

Google Chrome