Бульбяныя клёцкі

вярнуцца да артыкула Гастранамічныя туры ў Беларусь
Картофельные клёцки

Бульбяныя клёцкі з'яўляюцца традыцыйнай стравай беларускай кухні. Для таго, каб прыгатаваць клёцкi, бульбу труць на самай дробнай тарцы, а потым клёцкі ставяць варыцца. Клёцкі можна падаваць у якасці асноўнай стравы, а таксама як і гарнір да мяса.

Слова «клёцкі» мае нямецкае паходжанне. Сама страва распаўсюджана ў многіх краінах свету і ў кожнай мае свае асаблівасці прыгатавання.

Паспрабаваць стравы нацыянальнай беларускай кухні Вы можаце падчас адной з экскурсій, арганізаванай турыстычным прадпрыемствам «Аўтаматызаваныя тэхналогіі турызму», далучыўшыся да групавой экскурсіі або заказаўшы індывідуальную экскурсію для вашай сям'і, сяброў, калег.

Графік экскурсій

Заяўка на арганізацыю тура

Жадаеце ўсталяваць PWA

favicon

Ekskursii.by

browser icon

Google Chrome